søndag 22. februar 2009

Plussgrader og villsaugarn.

Vi har hatt plussgrader her hos oss i dag! Da kryper vi ut av skallene våre, og triller lykkelig bortover slapseveier med bare flekker:-)
Vottene snuppa har på seg brukte jeg da jeg var liten, det er kjempeartig å ta i bruk slike ting.
Lua har mormor kjøpt. En skikkelig prinsesselue.

Svigermor og svigerfar driver med villsauer, og i høst leverte de masse ull til karding og spinning. På fredag kom hun med favnen full til meg, en hel kilo med naturlig villsaugarn!Ullungen kvalitetskontrollerer varene før vi nøster det opp.
Nå skal jeg prøve å få laget en del oppskrifter til garnet, jeg gleder meg!
Ha en flott fastelaven slle sammen!
Nå skal vi spise boller!

12 kommentarer:

Marianne TanteUll.com sa...

Søt lita vinterprinsesse du har :) Det garnet ser spennende ut da! Jeg har fått kardet den ulla jeg fikk fra deg, så om litt skal den spinnes. Blir spennende å se :)

garnlykke sa...

Så heldig du er! Så fin tulle og så mye, fint "hjemmelaget" garn:)

Anonym sa...

Så morsomt med votter som går i arv. Har noen slike jeg også :)Villsaugarnet ser spennende ut, gleder meg til å se hva du får til av dette... Ha en fin uke!

Vibecke sa...

Så fint bilde av ho da! Herlig!! Det går mye i sau hos dere.. Men sauer er også all-righte dyr! Lykke til med oppskriftsdesignet. Høres spennende ut!

Vibecke sa...

ps - skulle gi et hint når vi fulgte oppfordringen fra forrige innlegg :)

Elin Osa Søreng sa...

Her var det mye fint! Nydelig jente med herlig villsaugarn, du er jammen heldig med begge deler! Legger deg til på blogglista mi, håper det er greit... Ha en fin uke, hilsen Elin

Vibeke Andersen sa...

Hei Vennen!

Hvordan har du det??

Satt akkurat og skrev en lang hilsen til deg. Selvfølgelig hadde jeg blitt kastet ut fra nette når det skulle sendes og alt ble borte.
Uansett, Jeg har nettilgang!!!
...Og da er du den første jeg oppsøker. Klarer meg ikke uten deg vet du ;-)
Så flotte bilder du har lagt ut. Ungene og jeg får litt hjemlengsel når vi ser snø og hører om deilige vinterdager. Til neste vinter får vi satse på hyttetur sammen. Om Linnea er klar for det såklart.
Det var hyggelig å høre om alle planene dere har for sommeren. Det er som om vi skulle sagt det selv:)

Theodor ble så glad når Isse svarte på meldingene han sendte. Han prater om det ennå....
Har hun mottat brevet?

Vet du, Jeg samlet også på viskelær og servietter når jeg var mindre ( er jo bare en mnd eldre enn deg vet du....). Lurer på hvor de har tatt vegen?

Hvordan går det med barna?
Isse er vel like god og snill som vanlig. Flotteste skolejenta som finnes!!
Og Nikolai, er han klar for skolen? Han hadde blitt så stor og ordenlig kjekk liten mann over sommeren. Tenk at den engang bittelille guttekroppen nå skal på skolen!!
Og ikke minst Linnea. Hun har vi jo fulgt litt med her på bloggen. Jeg kan ikke fatte at det bare er ett år siden hun kjempet for livet. Det må ha vært det lengste året noen sinne. Hvordan ellers kan hun ha klart å komme hit hun er idag???

Jeg skal høre fra meg. Vi blir liggende her på Bequia i ca en uke, med tilgang til nettet:-)

Klem fra meg som savner deg

Anonym sa...

O lykke, så herlig garn!

Fru Keilegavlen sa...

Nydeleg prinsesse!! Så kjekt med så mykje herleg garn!

Anonym sa...

Villsaugarn hørtes spennende ut. Og så kjekt å komme seg ut på tur. Fin liten jente med prinsesselue og arvevotter! :o)

Beyla sa...

Oi så artig med garn!! Her er 250 villsau i hagen, så går jo med konstante garnfantasier jeg og. Må si du har ei absolutt fortryllende datter! Så fin med prinsesselua og kosevottene sine!

Anonym sa...

Herlig garn! Jeg leste litt inne på nettsiden og lurer da på om de selger uvasket og ukardet ull og hvor mye det eventuelt koster. Kansje du kan svare meg på det, eller spørre for meg?