mandag 9. februar 2009

Kong vinter!

Mens bloggen venter på at Høna skal få tatt gode bilder av ferdig stripey og genser (som er nesten ferdig), får hun nøye seg med å bli matet med et vinterbilde fra dagen i dag og av lilletulla.

Her er veien inn til huset vårt, huset skimtes så vidt innerst i "glova".
Det er kjørt opp skiløyper på jordene utover øya her, og unger er ute hver dag i løypene.
I dag tok hanefar med seg ungene på en tretimers tur, med innlagt pølsegrilling. Det var stas!
Foruten skiløypa er det aking på fjellet og jordene, og sparking på veien som utgjør dagen til de to eldste. Skikkelig god gammeldags vinter dette her!


Storejenta vår har feiret bursdagen sin tre dager til ende, og her er vesle-tuppa med uglekjolen sin. (Den er fortsatt i bruk, Elisabeth!)
Krakken hun støtter seg mot, er laget av min mormors bror en gng i tiden. JEg har malt den, og sydd nytt trekk til puten. Puten er stiftet fast, men skal få møbelspiker rundt kanten med tid og stunder.
Det var mitt første arbeid på easyjeans'n.
Som å gå fra Lada til Lamborghini...

7 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer med vel overstått I.
Og til deg Torill gratulerer med en 9 åring i huset....
Ja det er en god gammeldags vinter vi er inni nå. Sola holder meg oppe,nå om dagen. Det er sinnsykt deilig og kjenne strålene leke med den vinter trøtte kroppen...
Så stor vesla har blitt:-) Morro og se. Så gøy med slike gamle hjemmelagede ting:-)
Og takk for komentaren i bloggen min:-)

Vibecke sa...

Så deilig med skispor rett utenfor døra! Det er jeg og oppvokst med. Synd vi ikke har det der vi bor nå, men en eller annen gang snart skal jeg ha med tulla til mommo, også skal jeg stikke ut en skitur mens hun er der. Det er ofte akkurat litt for kaldt til å være noe større ute med tulla nå, men det går når det er sol og vindstille :)
Så flott at hun kan bruke uglekjolen enda da - den er jo sååå fin!

Anonym sa...

Så morsomt å se at uglekjolen kan brukes fortsatt, det var overraskende :) Hun har jo vokst slik i det siste! Vi venter på vinter. Akkurat i dag er det litt hagl som dekker bakken, men vi har faktisk bare hatt noen få snødager denne vinteren. Ski og sparker er ute, men ungene får jo ikke brukt dem nok. Så litt underlig ut da vintersportsutstyret sto ute i 12 grader og barmark...
Det står en lignende krakk i huset hos bestemoren min, tror den er laget av enten bestefaren min, eller av en onkel. Morsomt!

garnlykke sa...

Hei
Så masse fint du viser frem på siden din! Gode ideer for meg som også har en liten-tulle å strikke til. Kos dere med det fine vinterværet.
Hilsen Gry

garnlykke sa...

Takk for koselig kommentar. Så hyggelig at jeg kunne inspirere deg i min spede start. Flere votter kommer snart, har bare blitt så liten tid til strikking etter at jeg begynte å blogge...
Hilsen Gry

Hannes hage sa...

Nydelig bilder, og prinsessen din er blitt riktig så stor. Ønsker deg en riktig god helg.

Anonym sa...

Tenk at veslejenta er et helt år alt! Stor jente har hun jo blitt også, uglekjolen blir snart tunika ser jeg. ;o)

Kjekt med sol og snø, nydelig vinterbilde. Ha en fortsatt god helg!