søndag 13. juli 2008

Multitasking

Hihi, tenkte jeg skulle vise frem et lite bilde, vesla sover på armen, hekletøyet ligger i fanget og pc'n står foran meg:-)
Jeg driver å rydder i klær som skal ut av skapet, og klær som skal inn av skapet til vesla. Hun vokser, vette'!!
Så tenkte jeg at jeg skulle vise frem to par sokker som hun fikk av oldemor. Disse passer perfekt nå, og sitter kjempegodt på foten. Kunne tenke meg å lage fler av disse, må bare finne ut hvordan rutemønsteret på toppen lages.

Litt nostalgi her også. Dette settet brukte jeg for eh..kremt.. noenogtredveår siden.

Disse vottene også. De er jo gigantstore ennå, men hun vokser seg nok inn i disse også etterhvert. Rosa og hvitt er tidløst. Dette er ting jeg kommer til å bruke på tulla også.

Og, jada.. snart ferdig med noe mer rosa noe...

6 kommentarer:

Unknown sa...

Herlig småting til prinssesen dette... klem Ruth2

Anonym sa...

Helledussan så mye fint og rosa. Så heldig du er som har klær fra du selv var liten, det må være utrolig artig.

Anonym sa...

Kjekt å kunne bruke tøy som en selv har brukt som liten, blir litt spesielt liksom. Og rosa er pent til jenter, selv om man blir litt lei innimellom *LOL*

Anonym sa...

Det var noen fellestrekk for plaggene her ja, mye rosa. Gjenbruksklær er helt topp, babyklærene som jeg hadde da jeg var liten, var dessverre strikket i mye syntetisk garn.

Yvonne sa...

Så koslige strikketøy du har til jenta. Det er så gøy å bruke klær på barna som man selv har brukt.

Yvonne
www.fjellvang.no/quilt

Anonym sa...

Så morsomt å bruke klær på ungene som man selv har brukt! Min første kjole brukte også Malin som sin første kjole, og det syntes spesielt moren min var morsomt. Multitasking må enhver småbarnsmamma kunne, synes bildet var veldig bra! Lykke til videre med det rosa!