Jeg elsker å starte på nye prosjekter, begynne på nytt, med rene pinner og ubrukt garn.
Her er det nøstebarndress som er i gang. Garnet er merino og jeg kan strikke denne dressen i søvne. Foreløpig er det reisestrikken min, etterhvert blir den for stor og må bli sofastrikken.

Her er det nøstebarndress som er i gang. Garnet er merino og jeg kan strikke denne dressen i søvne. Foreløpig er det reisestrikken min, etterhvert blir den for stor og må bli sofastrikken.

Jeg er periodebaker, og brød er ofte det som går igjen.
Før laget jeg brød på gamlemåten, med muskelkraft og bakefjel.
Men, etter at mitt høyre håndledd begynte å krangle med meg, måtte jeg slutte med det.
For en stund siden arvet jeg en kjøkkenmaskin, type Electrolux assistent.
Med eltekroker, kjøttkvern og alt man kan ønske seg av tilleggsutstyr.
Så nå bakes det brød.
Før laget jeg brød på gamlemåten, med muskelkraft og bakefjel.
Men, etter at mitt høyre håndledd begynte å krangle med meg, måtte jeg slutte med det.
For en stund siden arvet jeg en kjøkkenmaskin, type Electrolux assistent.
Med eltekroker, kjøttkvern og alt man kan ønske seg av tilleggsutstyr.
Så nå bakes det brød.
Og jeg eksprimenterer. Tynne brød, tykke brød. Harde som stein brød og bare luft brød.
Brød så flate og brede at skiva dekker halve benken, eller brød så små at man må spise minst ti skiver for å bli mett...
Og mann og unger spiser.
Jeg bruker hva jeg har i kammerset. Frø, nøtter, sirup, honning.
Og med en slik fantastisk maskin går jo brødbakinga som en lek! Ikke noe søl, ikke noe problem å få eltet nok.
Brød er fantastisk!

Her er brød med spelt, rug, sesam, sirup, solsikke, nøtter og melk.
Og de ser jo ganske normale ut også! *ler*